Misiune

“Ajutor COVID19” reprezintă un grup organizat si independent de voluntari care are ca scop ajutarea oamenilor din categoria de risc, medicilor și spitalelor. Singurul nostru scop este ajutarea celor aflati in nevoie. Noi nu publicam informatii referitoare la Coronavirus COVID19, nu incercam sa influentam opinia publica, nu distribuim stiri, nu transmitem opinii, nu incasam bani sub nicio forma si nu facem niciun profit material de pe urma acestei actiuni.
 
Pentru a atinge acest scop ne folosim de platforma pe care am creat-o pentru a fi accesibila tuturor, oriunde s-ar afla: AJUTORCORONAVIRUS.RO. 
 
Misiunea noastra este de a strange intr-un singur loc toate asociatiile, ONG-urile si grupurile organizate care in momentul de fata activeaza si isi ofera sprijinul pe plan local in lupta impotriva Coronavirus COVID19. Prin intermediul platformei, oamenii care au nevoie de ajutor pot vedea imediat la cine pot apela. Chiar daca oamenii sunt varstnici si nu folosesc internetul, isi pot contacta telefonic un vecin sau o ruda aflata oriunde pe glob care poate verifica intr-un timp foarte scurt ce asociatii activeaza in zona, urmand sa-i transmita imediat persoanei aflate in nevoie. Totul se intampla extrem de rapid, nu este nevoie ca omul sa caute grupuri de facebook, anunturi in ziar sau sa-si aminteasca unde a vazut un afis prin oras. Asociatiile fiind toate coagulate in acelasi loc ofera aceasta posibilitate a informarii intr-un mod mult mai rapid. Asociatiile si organizatiile care ni se alatura sunt independente si isi desfasoara activitatea conform planului lor de actiune. In relatia cu celelalte asociatii, noi functionam ca o punte de legatura si nimic mai mult.
 
Totodata prin intermediul platformei ghidam oamenii pentru a ajunge la organizatiile care strang donatii pentru a oferi mancare si medicamente, echipament medical si orice alt suport pentru medicii si oamenii aflati la nevoie. Noi nu colectam niciun ban si la fel ca in cazul de mai sus, functionam ca o punte intre oamenii care vor sa doneze si organizatiile care primesc donatii. Sunt multi oameni care ar vrea sa doneze pe plan local insa nu stiu unde si cum, iar noi ii ghidam catre toti cei care isi dau acordul sa apara la noi pe platforma.
 
Vrem sa ajutam pe cat de mult posibil, dar in acelasi timp sa fim pregatiti pentru ce e mai rau, pentru ca daca o sa fie mai bine ne vom descurca de la sine. Fiecare asociatie poate fi gasita pe platforma, acolo se poate gasi si pagina lor principala unde puteti vedea exact cine sunt, cum se implica si cum ii poate oricine sprijini sa continue. Incercam sa actualizam informatiile acestea cat de des posibi, in functie de disponibilitatea fiecarui partener de a ni le oferi.
 
Noi vrem sa ajutam, sa fim o echipa si sa fim disponibili oricarui roman care vrea sa ajute sau care are nevoie sa fie ajutat.

Prin folosirea website-ului nostru, confirmați că ați citit și sunteți de acord în totalitate cu Politica GDPR de folosire a website-ului.

Vă rugăm ca în această perioadă să vă limitați contactul direct cu ceilalți oameni cât mai mult posibil.